hei, jeg heter thea

Jeg brenner for å bidra til en verden som gir rom og tilrettelegging for kvinners reelle behov når de skaper, bærer, føder og nærer sine barn. En verden der kvinner blir næret og støttet slik de trenger gjennom livets store overganger, og der de blir møtt og sett for den de er, i stedet for å forsvinne inn i systemet som en av mange. Jeg ønsker at de skal få akkurat det de trenger når de trenger det, slik at de kan stå stødig i seg selv og møte verden med alt de har.

Jeg brenner for at gravide, fødende og barslende skal kunne ta informerte valg som føles riktige for dem og deres familier. I 2022 fullførte jeg utdanningen som doula ved Norsk Doula Skole, og har jobbet delvis som doula både under utdanningen og i etterkant. Siden jeg selv ble gravid under studiene, har mye av mitt fokus gått til min datter og all læringen hun har gitt meg gjennom min egen prosess med å bli mor. Min datter, Embla Sol, ble født hjemme den 25. desember 2021, med støtte fra doula og jordmor.

Videre er jeg sertifisert gravidyoga-lærer gjennom Uma Dinsmore-Tuli, og har en Vinyasa-utdanning fra India. Jeg er også trent i Spinning Babies-metodikken og ulike sermonielle tilnærminger.

Jeg har mange års erfaring som kokk og driver av ulike serveringskonsepter, samt en livslang innsikt i mat og kosthold – både på godt og vondt. I dag brenner jeg for å dele kunnskap om optimal næring, god mat og rene råvarer. Hvordan vi gjennom det vi spiser kan gi oss selv og våre barn en resistent kropp og et balansert nervesystem. Jeg ønsker å vise hvordan vi kan spise i harmoni med naturen og kroppen vår, samt med sesongene og landet vi bor i. Jeg ønsker å være en stemme for den næringstette tradisjonskosten.

Jeg har stor tro på at flerdimensjonal næring er utrolig viktig for kvinner, særlig i fasen av å bære, føde og "mødre" barn. Næring er ikke bare mat, men også emosjonell støtte, søsterskap, hvile, bevegelse, berøring, lytting, deling og ritualer. Alle disse elementene tar jeg med meg inn i mitt arbeid med kvinner og familier.